Dagvoorzitter

Marijke Roskam werkte als presentator bij BNR Nieuwsradio (BNR Eyeopeners, Zaken doen Met, BNR Lunch Time, BNR Darwin). Momenteel heeft ze haar eigen bedrijf in het leiden en bedenken van congressen en energieke sessies en treedt ze op als mediatrainer.

Na een loopbaan in de zorg begon haar journalistieke carrière in 2005 als verslaggever bij Omrop Fryslân en later bij verschillende magazines, zowel online als offline. Omdat de ambities verder reikten dan de Afsluitdijk werd ze verslaggever voor Radio 1, bij BNN.

Kortom, deze pittige tante is bij uitstek geschikt om als dagvoorzitter op te treden op Het Nationale Franchise Congres.

Sprekers

Tijdens het Nationale Franchise Congres zullen er presentaties verzorgd worden door Marcel in 't Veen (Head of Strategic Partnerships Google Nederland) en door Walter Vendel (franchisegever fit20).

Marcel in 't Veen - Google Nederland
Walter Vendel - fit20

Tafelgasten

Aan tafel bij dagvoorzitter Marijke Roskam schuiven dit jaar tafelheer Maarten Steinkamp, tafelgasten Crijn Janssen (Straetus Incasso), Pieter Waasdorp (directeur Ondernemerschap Economische Zaken) en rasondernemer en ex-voorzitter MKB Nederland Hans Biesheuvel aan.

Maarten Steinkamp - Jamin & MultiVlaai
Crijn Janssen - Straetus Incasso

Sprekershuys & De Nationale Franchise Gids

Het overdragen van kennis door lezingen, seminars en workshops vraagt om een interactieve aanpak, waar ook moderne mediatechnologie en social media een rol spelen. Daarnaast zijn we actief op zoek naar sprekers en aanstormende talenten die een duidelijk eigen verhaal hebben en wars zijn van een routinematige benadering. Het ontdekken en begeleiden van talenten speelt een belangrijke rol in de strategie van het Sprekershuys. Jonge ondernemers, sporters en andere kunstenaars die het beeld van de hedendaagse wereld bepalen, krijgen bij ons een plek op het podium. Het Sprekershuys en De Nationale Franchise Gids werken met succes al een aantal jaar samen voor de invulling van Het Nationale Franchise Congres, waarbij het Sprekershuys actief meedenkt aan geschikte sprekers, gasten en dagvoorzitters. Meer informatie over het Sprekershuys vindt u op www.sprekershuys.nl.

Algemene vragen

info@denationalefranchisegids.nl

Vragen over het ticket

info@denationalefranchisegids.nl

Organisatie

055 8200 226