123Boekhouden

123Boekhouden is bedacht door Peter Botter. Peter is al 25 jaar traditioneel boekhouder. Klanten komen bij zijn kantoor, brengen hem de map met facturen, hun belastingaangiften worden gedaan en krijgen dan na enige tijd overzicht. Met de opkomst van nieuwe technieken, waarbij klanten hun facturen kunnen inscannen, wordt de basis gelegd voor 123Boekhouden. Door middel van een online applicatie gaan klanten hun facturen inscannen, hebben ze meteen overzicht en worden ontzorgd bij hun administratie. En dat tegen een vaste lage maandelijkse all-in prijs.

123Boekhouden richt zich op eenmanszaken en ZZP-ers, die geen tijd hebben voor hun administratie, of die hun tijd anders wensen te gebruiken of voor hen die net niet voldoende kennis hebben. En daarvan zijn er meer dan 1 miljoen in Nederland. De toestroom aan klanten vanuit het hele land heeft geleid tot het idee van deze franchise-formule. En zo hebben we inmiddels 4 franchisenemers, en zullen er dit jaar waarschijnlijk nog enkele volgen!

Motivatie

“123Boekhouden verdient deze award omdat de formule geheel anders is dan andere op het oog vergelijkbare formules. Allereest is het biedt 123Boekhouden een prachtige dienst aan, ons motto: digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet. Wij hanteren geen entreefee maar een waarborgsom, de af te nemen rayons zijn groter dan bij andere formules, in onze (lage) maandelijkse franchisefee is vervanging bij arbeidsongeschiktheid geregeld… allemaal zaken waarbij we in het oog hebben dat onze franchisenemers een prachtige onderneming kunnen opbouwen. Want als zij blij zijn, worden wij dat ook!”, aldus Peter Botter.