De formule

Health & Co is alles in één en heeft voor iedereen een passend traject. Health & Co bestaat uit persoonlijke en professionele online- en offline begeleiding en alle tools die nodig zijn om je gewoontes te veranderen en jezelf een nieuwe, gezonde levensstijl eigen te maken. Op basis van jouw doel en jouw lichaam gaan we aan de slag. Om dit te realiseren kun je kiezen uit drie abonnementen: 6, 12 of 18 maanden coaching.

Motivatie

“Drie jaar geleden zijn Nina en Josca na vele gesprekken samen in het diepe gesprongen en zijn ze een VOF gestart, Health & Co. Niet heel lang daarna is Josca voor drie jaar vertrokken naar Aruba met haar man voor zijn werk bij defensie. Ondanks de bijna 8000 kilometer afstand loopt de samenwerking geolied. Beide hebben een grote liefde en passie voor gezondheid en met hun ondernemersgeesten liggen ze over het algemeen heerlijk op één lijn.

Nina en Josca hebben beide de missie om Nederland een stukje gezonder te maken en meer bewustwording te realiseren. Hun droom om vanuit meerdere plekken in Nederland dit te kunnen doen was er al vrij snel.”, aldus Nina Zwaanswijk en Josca Buitenhuis