KAUAI

Kauai is dé healthy hotspot van nu. Waar wij voor staan, is lekker, gezond eten toegankelijk maken voor iedereen. Bij Kauai kom je voor ontbijt, smoothies, wraps, salades en warme bowls. Je kunt er ter plekke eten of het laten bezorgen via Thuisbezorgd, UberEats en Deliveroo. Alles wordt vers gemaakt waar je bijstaat.

Kauai is opgericht in Zuid-Afrika door John Berry + 3 vrienden. Zij probeerden de mindset van de mensen te veranderen door te laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn en juist heel lekker is.

Motivatie

Het doel van Kauai is om leider te worden in the healthy food revolution van Europa. Deze prijs zou ons helpen meer brand awareness te krijgen en om te groeien binnen Nederland met Utrecht als basis.

De afgelopen 3 jaar hebben we positieve impact gemaakt door gezond eten toegankelijk te maken voor iedereen in Utrecht (stad). Daarbij zijn goed ondernemerschap en duurzaamheid belangrijke thema’s geweest. Kauai werkt met pure, lokale producten en mensen die hart hebben voor het merk.

Regelmatig krijgen wij de vraag of er op andere plekken ook een Kauai komt. Wij hebben de eerste Kauai in Europa geopend en de tijd is nu aangebroken om de rest van Nederland kennis te laten maken met dit concept.

Deze prijs zou ons ontzettend op weg helpen om goede mensen aan ons te binden op de juiste plekken.