De formule

Niels Perik is de oprichter van Lijnrecht. De organisatie is gevestigd in Enschede. De eerste lijnen naar Utrecht, Arnhem en Groningen zijn gelegd. Het doel van Lijnrecht: ‘Het verschil maken in het aanjagen en realiseren van groei’ voor onze opdrachtgevers. Dit doen we met een team van verschillende specialisten die leven op terreinen als strategie, ontwikkeling en uitvoering. Waarbij kennis en kunde elkaar optimaal versterken. Zodat we het verschil maken.

Motivatie

“Bij Lijnrecht bundelen creatieven en groeistrategen hun krachten om vanuit dezelfde principes, standaarden en systemen te ondernemen. De Lijnrecht franchiseformule is hét fundament (en de lijm) voor effectief samenwerken en uniek in de marketing communicatie branche. De franchisenemers zijn allemaal onderdeel van het grotere geheel. En zijn daardoor continu omringd, gesteund en geïnspireerd door soortgelijke en/of complementaire specialismen.

Iedereen bij Lijnrecht is ondernemer. Dat maakt dat er snel, efficiënt en marktgericht gewerkt kan worden. Bovendien creëren we zo ook een grotere betrokkenheid bij iedereen. Dat maakt het verschil.

In onze branche zijn veel freelancers. Zij missen collega’s en willen graag in teamverband werken aan grotere projecten. Samenwerken in een team van specialisten die elkaar versterken. Effectiever en leuker zaken doen. Vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij Lijnrecht krijgen ze hun droom rol.

Daarnaast zijn er overal getalenteerde mensen in loondienst die toe zijn aan carrièrestap. Gaan ondernemen is een flinke leercuve. Hiervoor hebben we o.a. een inwerkprogramma, uitgebreid (franchise)handboek, processen, trainingen enz ontwikkelt. Daarnaast hebben we een open deelcultuur. En coachen we elkaar. Bovendien is veel gestandaardiseerd.

Kortom: alles om jou een vliegende start te geven. “, aldus Niels Perik.