Maaltijd Compleet

Wij zijn een jonge groeiende franchiseorganisatie die ultra (koel) verse maaltijden persoonlijk aan huis levert.
De ambitie is om uiteindelijk over een aantal jaar een landelijke dekking te bereiken zodat iedereen kan profiteren van onze lekkere maaltijden en service!
Maaltijdbezorging doet het geweldig op dit moment en liet zelfs een extra groei zien in de periode van Corona. Dus ook in tegenstelling tot bijvoorbeeld de horeca en vele andere bedrijfstakken is onze maaltijdservice ook “Corona-proof” te noemen!
Wij bieden een enorme keus aan verse maaltijden die wekelijks variëren in samenstelling en zijn qua componenten ook nog eens onderling te combineren. Hierdoor groeien de keuzemogelijkheden aanzienlijk en wordt het assortiment ook nooit ééntonig.
Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat wij uitsluitend verse maaltijden bezorgen in tegenstelling tot andere aanbieders die “vers” diepvries of gepasteuriseerde maaltijden leveren.
Verder kent de organisatie van Maaltijd Compleet korte (communicatie) lijnen, is open en betrokken en luistert en betrekt haar franchisenemers in toekomstige ontwikkelingen.

Kortom; wij hebben de overtuiging dat onze verse en gevarieerde maaltijden tegen een scherpe prijs de Nederlandse markt gaan veroveren!

Motivatie

Maaltijd Compleet is eind 2020 opgericht door ons; Frans Thomas en Jeroen van Abeelen. Wij waren een aantal jaren geleden nog actief in een andere franchiseformule, die helaas de eerder gemaakte beloftes en afspraken niet kon nakomen.

Vanuit die situatie en met onze ervaring als franchisenemer zijn wij bij elkaar gaan zitten en bedachten welke kernwaarden voor de nieuwe franchiseformule van belang zouden moeten zijn.

Centraal in deze gedachte staat de rol van onze franchisenemers als ambassadeur van onze formule!

Onze franchisenemers zijn het uithangbord van onze organisatie en van haar/zijn eigen onderneming.

Daarnaast zijn onze kernwaardes zoals verse maaltijden, volop menukeuze en persoonlijke oprechte benadering van de klant vanzelfsprekend. Onze service tot in de koelkast zorgt mede voor een bovengemiddelde klanttrouwheid.

Sinds begin 2022 wordt er actief gezocht naar franchisenemers en op dit moment heeft Maaltijd Compleet al vier franchisenemers.

Dat geeft aan hoe toegankelijk en interessant het businessmodel is.

Al met al reden genoeg om in aanmerking te komen voor Franchise Starter Award 2022!