De formule

Ontzorgd Verhuizen is hét verhuisbedrijf voor senioren. Geen gewoon verhuisbedrijf, maar een uniek concept dat ouderen alle rompslomp en stress van een verhuizing uit handen kan nemen. Niet alleen doordat wij echt alles voor ze kunnen doen – en dan bedoelen we ook echt álles – maar vooral de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Wij verhuizen mensen.

Motivatie

“In 2010 ontstond in Leeuwarden het idee voor Ontzorgd Verhuizen vanuit signalen uit de doelgroep. Inmiddels krijgen we, zonder dat we daar veel moeite voor doen, verhuisvragen uit het hele land. Daaruit blijkt dat de behoefte inderdaad groot is. Het doet wat met je als een 83-jarige schrijft dat ze nog nooit zo’n plezierige verhuizing heeft gehad.

De grote behoefte, de unieke formule en het enorme marktpotentieel willen we graag benutten. Juist met andere ondernemers die in hun eigen regio de naamsbekendheid en de kracht van de formule gaan verspreiden. Ondernemers die net als wij zowel oog voor mensen hebben als van aanpakken weten. Onze ambitie is om binnen 3 jaar te groeien naar een landelijke dekking en marktleider te blijven in fullservice seniorenverhuizingen”,
aldus Marc en Simone van der Veen.