Potaé

Wij zijn een echte familiebedrijf opgericht in 2004 maar net begonnen met franchise. Geworteld en  gegrond in een visie voor de foodbranche met gezond en vegetarisch eten. De familie heeft meerdere ondernemingen in de foodbranche gehad met verschillende wereldkeukens. We hebben deze ondernemingen gefaseerd verkocht omdat wij geloven in een toekomst voor de foodbranche met gezond en vegetarisch eten. De oprichter van het concept is de heer Hamdi Catbas en het idee is ontstaan samen met een vriend. Vegetarisch eten bestaat al heel erg lang maar dat vegetarische eten tegelijkertijd heel laagdrempelig en lekker zou moeten zijn heeft hun geïnspireerd om dit concept te starten.  Het concept is in basis vegetarisch maar niet uitsluitend vegetarisch, met voedings- en eiwitrijke toppings wordt ons menu rijker en voedzamer.

Motivatie

Omdat wij allereerst een uniek en onderscheidend concept hebben. Potaé: vers, huisgemaakt en boordevol  van smaak. Niet elke dag vlees of vis, maar soms gewoon ook een dagje  vegetarisch. Dat is gezond en beter voor de wereld!

Hoe we dat doen? We bezuinigen niet op de ingrediënten en gebruiken altijd verse en lokale producten. Daarom is onze enige regel: als we het zelf niet lekker vinden, gaan we het ook niet serveren!

Potaé heeft met zijn eerste 2 franchisenemers bewezen dat het franchiseconcept succesvol is. Met een doorlopende begeleiding, turn-key oplevering van de winkel, centrale inkoop en een uitgebreide training en opleiding en professionele marketing worden ondernemers ontzorgt en kunnen ze zich focussen op de bedrijfsvoering.