Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress is een rijschool voor iedereen die zeker op weg wil: jong en oud, mét en zónder rijbewijs. Eigenaren Ismaël van Reede en Marloes van Deventer kwamen op het idee voor Rijles Zonder Stress toen de vader van Marloes onverwachts overleed. Haar moeder, die door rijangst al 30 jaar niet meer had gereden, moest ineens weer zelf leren autorijden. Omdat heel veel mensen angst ervaren tijdens het (leren) autorijden, bleek Rijles Zonder Stress een gat in de markt.

Motivatie

We begeleiden franchisenemers van A-Z in de opstart en exploitatie van hun rijschool. We worden gewaardeerd om onze persoonlijke aanpak en korte lijntjes.

Onze eigen ervaringen, als voormalig franchisenemer in de rijschoolbranche, waren alles behalve positief. Toen we van Rijles Zonder Stress een landelijke franchiseformule maakten, stond één ding als paal boven water: dit moet anders kunnen!

Wij gaan voor topkwaliteit rijlessen en topscores voor klanttevredenheid. Daar mogen uiteraard ook goede inkomsten tegenover staan voor onze franchise rijinstructeurs.

In tegenstelling tot de meeste formules in de rijschoolbranche zijn wij daarom géén prijsvechter en kunnen rijinstructeurs bij ons meer verdienen dan in loondienst en bij veel andere formules..Door maximale ontzorging kunnen onze rijinstructeurs zich volledig focussen op hun vakgebied en het contact met klanten.

Doordat we zelf een eigen Rijles Zonder Stress-vestiging runnen, kunnen onze rijinstructeurs, naast de begeleiding als ondernemer, ook met al hun vakinhoudelijke vragen bij ons terecht.