Marcel in ‘t Veen – Google

Head of Strategic Partnerships Google Nederland

Marcel werkt voor Google en is verantwoordelijk voor verbeteren van de online visibiliteit voor MKB via Google partners als Manager Strategische Partnerschappen. Daarnaast is hij examinator en lid van de werkveld commissie aan de Haagse Hogeschool. Al meer dan 12 jaar richt hij zich op business development van grote internationale organisaties. Als lid van het MT heeft hij in zijn vorige rol teams getraind, gecoacht en geleid in hun groeistrategieen in ondermeer Mexico, China, America en Europa. Heeft ervaring in diverse industrien zoals automotive, FMCG, office & retail, graphics & design, chemische industrie en nu in de IT industrie. Hij studeerde onder andere aan Michigan University en Erasmus Universiteit waar hij cum laude is afgestudeerd op Strategie en Ondernemerschap. Maar de leukste studie, naar eigen zeggen, was zijn opleiding ‘Cabaret’ aan de SKVR in Rotterdam.

Walter Vendel – fit20

Franchisegever fit20

Walter Vendel heeft de personal training formule fit20 zelf bedacht en opgezet. In 2009 begon hij een eigen studio in Nunspeet. Acht jaar later heeft fit20 al ruim 70 studio’s in Nederland en is het vertegenwoordigd in België, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Multinationals als Ahold, Heerema, Randstad, Siemens en Yokogawa hebben zelfs een in-house fit20 studio. fit20 is in 2015 gekozen tot FD Gazelle van het jaar.

Marijke Roskam

Dagvoorzitter van Het Nationale Franchise Congres

Marijke Roskam werkte als presentator bij BNR Nieuwsradio (BNR Eyeopeners, Zaken doen Met, BNR Lunch Time, BNR Darwin). Momenteel heeft ze haar eigen bedrijf in het leiden en bedenken van congressen en energieke sessies en treedt ze op als mediatrainer. Na een loopbaan in de zorg begon haar journalistieke carrière in 2005 als verslaggever bij Omrop Fryslân en later bij verschillende magazines, zowel online als offline. Omdat de ambities verder reikten dan de Afsluitdijk werd ze verslaggever voor Radio 1, bij BNN. Kortom deze pittige tante is bij uitstek geschikt om als dagvoorzitter op te treden op Het Nationale Franchise Congres.

Maarten Steinkamp
Ondernemer - belangen in Jamin & MultiVlaai

Maarten Steinkamp is een rasondernemer. Steinkamp is eigenaar van Priority Lane Group en heeft belangen in MultiVlaai, CNR Records Belgie, CrepeAffaire en Damn Good Tosti’s. Steinkamp werd bekend door zijn rol als jurylid in de Duitse talentenjacht  My name is, de Duitse variant van Idols.

Crijn Janssen – Straetus Incasso

Crijn Janssen geboren ondernemer, eigenaar van Straetus Incasso Benelux met meer dan 35 vestigingen in Nederland en Het Sprekershuys.

General Queries

contact-query@evntime.co.us

Ticket Queries

contact-query@evntime.co.us

Event Organiser

+78(35) 7866 534

Stay Updated - Join Our Newsletter