VomFASS

VomFASS is al bijna 30 jaar een begrip in Duitsland, en heeft inmiddels meer dan 280 vestigingen over de hele wereld. Maar in Nederland heeft dit prachtige franchise concept pas net de eerste voeten aan de grond gezet, en heeft het inmiddels 1 vestiging in Den Haag.

VomFASS, letterlijk vertaald als ‘uit het vat’, is een uniek retail concept mét slijterij. Bij VomFASS wordt olie, azijn, likeur en sterkere drank direct uit het vat getapt. We halen de mooiste ingrediënten van kleine boerenbedrijven, waarbij we een sterke focus leggen op kwaliteit en duurzaamheid.

De 3 succesfactoren van deze formule zijn

  1. Uniek retail concept met proeflokaal, waar alle producten geproefd kunnen worden, en in eigen gekozen hoeveelheid worden afgetapt.
  2. Sterke focus op duurzaamheid in alle onderdelen van onze keten; van productie tot verpakking loze verkopen.
  3. Hoogwaardige en exclusieve producten, welke enkel bij VomFASS te koop zijn, en meermalig in de prijzen zijn gevallen.

Motivatie

Ondanks dat VomFASS is een bewezen formule is, heeft het concept nog maar weinig naamsbekendheid in Nederland met haar ene vestiging. De Haagse franchise vestiging is goedlopend, en eigenaar Maarten Spaans is zelf oriënterend naar een 2e vestiging in de regio. In het algemeen ligt er voor de komende 3 jaar een grote groeiambitie in de Nederlandse markt.

VomFASS verdient de franchise starter award omdat de combinatie van kwaliteit en duurzaamheid de toekomst is. Deze unieke winkelervaring verdient het om een bredere bekendheid in Nederland te krijgen, zodat bezoekers in alle delen van het land kunnen binnenstappen in het proeflokaal, waar ze ‘smaakontdekkingsreiziger’ worden, en prachtige smaken en combinaties ontdekken.

Die ervaring gun je toch iedereen?