De formule

Formulemanager Boris van Leeuwen is sinds de oprichting van de formule betrokken bij het concept. De formule opende op 24 november 2017 de deuren van haar eerste vestiging. Kernpunt van de formule is het bieden van natuurlijke, kwalitatieve en gezonde wok maaltijden. Dit met de nodige maatschappelijke betrokkenheid en ‘schone’ manier van werken. Aanleiding voor het opzetten van de formule was dat gezonde alternatieven op fast food voor mensen binnen een bepaald budget nog ontbrak, volgens Van Leeuwen.

Motivatie

“Volgens Van Leeuwen haalt de formule haar kracht uit het feit dat “het gezondheidsaspect voorop staat. En dat is geen uitspraak voor de marketing, we zijn hier daadwerkelijk dagelijks mee bezig.”

De formule heeft maatschappelijke betrokkenheid echt onderdeel van het concept gemaakt. Het is verplicht voor iedere vestiging om iets terug te geven aan het publiek. Zo heeft de eerste vestiging inmiddels al een aantal daklozen een volledige maaltijd gegeven.

Op de vraag waar hij nu het meest trots op is antwoord Boris: “Naast de voor de hand liggende aspecten als de lekkere producten en het verantwoord ondernemen, ben ik het meest trots op het feit dat we een vernieuwende en onderscheidende formule hebben neergezet en dat het zo goed ontvangen wordt. Een jaar geleden had ik dat niet gedacht.”