WASBAR

Waarom verdient WASBAR de Franchise Starter Award?

WASBAR verdient de Franchise Starter Award vanwege ons unieke en onderscheidende concept. Wij zijn een innovatief full-fletched horecaconcept dat zichzelf al bewezen heeft in België: een all-day restaurant, gefocust rond de unieke bagel burgers, in een wassalon thema.

In een tijd waarin gasten meer verwachten dan alleen een goede maaltijd, bieden wij een totaalbeleving die verder gaat dan alleen lekker eten.

Als formule hebben wij al een mooie weg afgelegd in België met 12 vestigingen, en we willen nu graag hard doorgroeien in Nederland met goede franchisepartners.

Dankzij onze 30-jarige ervaring als franchisenemer en -gever binnen de groep, onder andere met Pizza Hut, beschikken we over de nodige expertise voor toekomstige partners. Eerdere prijzen, zoals Topstarter en Best Vegan Lunch Place, tonen onze kracht aan, en de Franchise Starter Award zou een prachtige aanvulling zijn op onze “waslijst” aan successen.

Over WASBAR

WASBAR, opgericht door twee marketingstudenten, begon als een combinatie van een trendy koffiebar met een wassalon voor stedelingen zonder wasmachine, met een focus op de sharing economy. Ooit was het concept een creatieve en duurzame oplossing voor een onaantrekkelijke wachttijd, nu is WASBAR uitgegroeid tot een succesvolle all-day restaurantformule met warme bagel burgers als kenmerkend product. Zo ligt WASBAR’s focus niet langer op het wassen en drogen, zoals in de beginjaren, maar wel op dat ander droogje en natje.