Dagvoorzitter

Tijdens Het Nationale Franchise Congres vervuld Boris van den Ham de rol als dagvoorzitter/spreker.
Boris is voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging en was tien jaar kamerlid voor D66 in de Tweede Kamer.

Sprekers

Onder leiding van dagvoorzitter Boris van der Ham vertellen de sprekers dit jaar alles over groeien binnen de franchise.

Hans van Putten

Oprichter Thomashuizen & Aafje Coƶperatie

Bijna 20 jaar geleden had Hans van Putten een ideaal voor zijn gehandicapte zoon Thomas: wonen in een mooi huis met vakmensen die voor hem zorgden en van hem hielden. Vijftien jaar later waren er 120 Thomashuizen en ook nog een meer dan 40 Herbergiers, gebaseerd op hetzelfde principe. Hans startte drie jaar geleden Aafje Coƶperatie met de zorgformules De Dienstbode en Zorgvilla Tante Toos, maar nu ook met een maatschappelijke relevantie.

Bill van der Valk

Directeur Van der Valk A4 Schiphol

Bill van der Valk is rasondernemer en groeide als kind op in het hotel bij Schiphol, vanaf zijn negende werkte hij mee op alle afdelingen. Op 19-jarige leeftijd kreeg hij de leiding over het gloednieuwe hotel langs de A12 bij Nootdorp, acht jaar later volgde Van der Valk Schiphol. Bill zal tijdens het congres o.a. ingaan op het ondernemen binnen het Van der Valk concern dat zowel kenmerken vertoont van een filiaalbedrijf als van franchise.

Contact

info@denationalefranchisegids.nl
055 8200 226