Dagvoorzitter

Onze zeer ervaren dagvoorzitter is Boris van der Ham. Boris is voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging en was tien jaar kamerlid voor D66 in de Tweede Kamer. Boris is gelouterd, scherp en goed geïnformeerd op het gebied van franchise.

Sprekers

Onder leiding van dagvoorzitter Boris van der Ham vertellen de sprekers dit jaar alles over groeien binnen de franchise.

Hans van Putten

Oprichter Thomashuizen & Aafje Coöperatie

Bijna 20 jaar geleden had Hans van Putten een ideaal voor zijn gehandicapte zoon Thomas: wonen in een mooi huis met vakmensen die voor hem zorgden en van hem hielden. Vijftien jaar later waren er 120 Thomashuizen en ook nog eens meer dan 40 Herbergiers, gebaseerd op hetzelfde principe. Hans startte drie jaar geleden Aafje Coöperatie met de zorgformules De Dienstbode en Zorgvilla Tante Toos. Aan de hand van zijn praktijkervaringen zal Hans vertellen wat er komt kijken bij het opzetten en uitbouwen van een franchiseformule, maar nu ook met een maatschappelijke relevantie.

Bill van der Valk

Directeur Van der Valk A4 Schiphol

Bill van der Valk is directeur-eigenaar van de vestigingen Van der Valk A4 Schiphol en Nootdorp. Het Van der Valk concern is uitermate succesvol, is geen franchise maar heeft wel veel kenmerken van franchise. Bill is jong, energiek, is gezegend met veel passie en heeft een goed ondernemersverhaal. Bill zal ingaan op het geheim achter het succes van Van der Valk en wat franchisegevers daar mogelijk van kunnen leren.

Contact

info@denationalefranchisegids.nl
055 8200 226