Over het congres

Sinds 2001 organiseren wij 1x per jaar Het Nationale Franchise Congres. Doelstelling van het congres is om kennisuitwisseling en netwerken tussen franchisegevers te stimuleren. Uitgezonderd sponsoren zijn er alleen franchisegevers aanwezig, derhalve geen toeleveranciers en ook geen pers. Hierdoor kunnen franchisegevers opener met elkaar spreken, staat franchise echt centraal en kan er dieper op onderwerpen worden ingegaan.

De organisatie van Het Nationale Franchise Congres wordt elk jaar verzorgd door De Nationale Franchise Gids.

Waarom deelnemen aan het congres?

Het Nationale Franchise Congres biedt u de ideale kans om in één dagdeel helemaal te worden bijgepraat over de actualiteit en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook is er alle gelegenheid om te netwerken met de 120 andere aanwezige franchisegevers, ervaringen te bespreken en tips en praktische oplossingen met elkaar uit te wisselen. Dit alles in een sfeervolle en professionele omgeving op het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Zuidas in Amsterdam. Parkeren is inbegrepen, NS station WTC is op 100 meter afstand, indien u met de trein komt is er € 50 (extra) korting van toepassing.

Interessante sprekers

Ieder jaar zorgt de organisatie van het congres voor interessante sprekers. Boris van der Ham, bekend als voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging, was de dagvoorzitter het op Nationale Franchise Congres 2023.

Netwerken

Op Het Nationale Franchise Congres zijn jaarlijks meer dan 120 franchisegevers uit alle hoeken van de sector aanwezig. Voor franchisegevers interessant om te horen hoe collega's bepaalde zaken aanpakken. Kortom de dag staat in teken van kennis en ervaringen uitwisselen.

Compleet verzorgd programma

Het Nationale Franchise Congres biedt u als franchisegever een compleet verzorgd programma. Naast het plenaire gedeelte krijgt u ook de mogelijkheid om twee rondes in kleiner gezelschap over vooraf gekozen onderwerpen te praten.

Partners

Het Nationale Franchise Congres wordt mede mogelijk gemaakt door: