Over het congres

Het Nationale Franchise Congres is een jaarlijks terugkerend evenement voor franchisegevers. Het is voor franchisegevers de kans om te netwerken met meer dan 120 collega franchisegevers. Tijdens het congres wordt er door middel van een plenaire sessie met interessante sprekers gevolgd door twee rondes tafelgesprekken met kleinere gezelschappen kennis en ervaring gedeeld op het gebied van franchise. Het Nationale Franchise Congres biedt u als franchisegever een compleet verzorgd programma.

De organisatie van Het Nationale Franchise Congres wordt elk jaar verzorgt door De Nationale Franchise Gids.

Waarom deelnemen aan het congres?

Interessante sprekers, netwerken en een compleet verzorgd programma.

Interessante sprekers

Ieder jaar zorgt de organisatie van het congres voor interessante sprekers. Ruud Veltenaar bekend als TED-spreker, filosoof, auteur en progressor is de dagvoorzitter en spreker het op Nationale Franchise Congres 2022.

Netwerken

Op Het Nationale Franchise Congres zijn jaarlijks meer dan 120 franchisegevers uit alle hoeken van de sector aanwezig. Voor franchisegevers interessant om te horen hoe collega's bepaalde zaken aanpakken. Kortom de dag staat in teken van kennis en ervaringen uitwisselen.

Compleet verzorgd programma

Het Nationale Franchise Congres biedt u als franchisegever een compleet verzorgd programma. Naast het plenaire gedeelte krijgt u ook de mogelijkheid om twee rondes in kleiner gezelschap over vooraf gekozen onderwerpen te praten.

Sponsoren

Het Nationale Franchise Congres wordt mede mogelijk gemaakt door: