Juryleden 2023

Evelien Croonen
Universitair docent, Rijksuniversiteit Groningen

Coördinatie van verschillende cursussen over kleine en middelgrote ondernemingen, innovatie, ondernemerschap en franchising: Onderzoeksactiviteiten op het gebied van franchising (o.a. franchisesysteemstrategie, strategische verandering in franchisesystemen, vertrouwen tussen franchisepartners, HRM in franchisesystemen).

Jacky Michels
Franchisedirecteur iQ Coaches (voormalig directeur GroenRijk)

Jacky heeft met een achtergrond in marketing, formuleontwikkeling, cultuur- en organisatieveranderingen en ondernemerschap een grote passie voor het helpen van organisaties en haar mensen bij hun (persoonlijke) groei. De afgelopen jaren is haar interesse in maatschappelijk betrokken initiatieven sterk gegroeid. Sinds eind vorig jaar vervult Jacky de rol van directeur bij de franchiseorganisatie  iQ Coaches.

Umar Mirza
Partner & Director Ekmekci – Winnaar FSA 2022

Umar is oprichter en directeur van franchiseformule Ekmekci. Na zes jaar staat er een succesvol en sterk concept en heeft Ekmekci de stap gemaakt om uit te breiden als franchiseformule. Inmiddels uitgegroeid naar 15 franchisevestigingen. De formule staat bekend om zijn verse vegetarisch, veganistisch en halal gerechten.