Seminars

Tijdens het Congres kunt u als bezoeker ervoor kiezen één (of beiden) seminars te volgen. Tijdens een Seminar zal de desbetreffende spreker/presentator gedurende een uur vertellen over zijn ervaringen omtrent het onderwerp. Daarnaast is er ruime gelegenheid voor vragen en discussie.

Seminarvoorzitters

Seminar 1: Ruud Veltenaar – Filosoof, future-thinker, transitie

Inspirimenten voor franchise van de nabije toekomst

Als TEDx-spreker, auteur en toekomstdenker, werkt Ruud aan de vitale ideeën en oplossingen, voor de wereld van morgen.

Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden en verbinden met de ontketende toekomst? Welke rol is er weggelegd voor overheden en het bedrijfsleven? En vooral voor ons, als mens? Waar liggen de kansen die we nu niet zien en hoe kunnen we deze optimaal benutten? Ruud duikt erop in in dit seminar.

Seminar 2: Pim Dirckx – Directeur Operations bij Spar

De transitie van SPAR, wat is er gedaan en waarom?

Binnen het directieteam van SPAR Nederland is Pim eindverantwoordelijk voor de exploitaties van alle SPAR winkels binnen de formats buurt, city, enjoy, university, express en de neutrale vestigingen. Daarnaast is Pim eindverantwoordelijk voor de afdeling retail support.

De laatste jaren heeft Spar veel veranderingen doorgevoerd in het kader van duurzaamheid, bewust ondernemerschap en de optimalisatie van de customer journey. Hoe hebben ze dat gedaan? En waarom? Pim Dirckx vertelt het in dit seminar.