Seminars

Tijdens het Congres kunt u als bezoeker ervoor kiezen één (of beiden) seminars te volgen. Tijdens een Seminar zal de desbetreffende spreker/presentator gedurende een uur vertellen over zijn ervaringen omtrent het onderwerp. Daarnaast is er ruime gelegenheid voor vragen en discussie.

Seminarvoorzitters 2023

College Tour: Bill van der Valk – Het geheim achter het succes van Van der Valk Hotels

Bill van der Valk is directeur-eigenaar van de vestigingen Van der Valk A4 Schiphol en Nootdorp. Het Van der Valk concern is uitermate succesvol, is geen franchise maar heeft wel veel kenmerken van franchise. Bill is jong, energiek, is gezegend met veel passie en heeft een goed ondernemersverhaal. Bill zal ingaan op het geheim achter het succes van Van der Valk en wat franchisegevers daar mogelijk van kunnen leren.

Seminar: Hans van Putten – Ondernemerschap als drijvende kracht achter veranderingen

Bijna 20 jaar geleden had Hans van Putten een ideaal voor zijn gehandicapte zoon Thomas: wonen in een mooi huis met vakmensen die voor hem zorgden en van hem hielden. Vijftien jaar later waren er 120 Thomashuizen en ook nog een meer dan 40 Herbergiers, gebaseerd op hetzelfde principe. Hans startte drie jaar geleden Aafje Coöperatie met de zorgformules De Dienstbode en Zorgvilla Tante Toos. Aan de hand van zijn praktijkervaringen zal Hans vertellen wat er komt kijken bij het opzetten en uitbouwen van een franchiseformule, maar nu ook met een maatschappelijke relevantie.