Partners

Het Nationale Franchise Congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

photo

ABN AMRO

ABN AMRO heeft jarenlange ervaring met franchise. Wij bieden u een gespecialiseerd kenniscentrum voor franchiseformules in Nederland en leveren maatwerk voor financiering en verzekering van uw formule. Onze relatiemanagers kennen uw branche, bijzonderheden van uw formule en de fase waarin uw (franchise)organisatie zich bevindt.
photo

Tork

Wij hebben kennis en ervaring opgedaan in alle sectoren waarbinnen Tork de afgelopen 50 jaar heeft gewerkt.

We delen onze beste aanbevelingen, tips en inzichten over hoe u efficiënter kunt werken en uw uitdagingen kunt oplossen met innovatieve, tijdbesparende en slimme oplossingen.

photo

Lekkerland

Lekkerland is een totaalleverancier voor de food, horeca en convenience sector met een breed palet aan ondersteunende dienstverlening.

De klant kan bijvoorbeeld de inkoop voor een deel of geheel via eigen toeleveranciers laten verlopen, maar de opslag en vervoer wel door Lekkerland laten verzorgen.

photo

Ludwig & Van Dam

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en marktleider sinds 1996 in zijn soort in Nederland.

Het kantoor beschikt over een ruime kennis en ervaring en kenmerkt zich door een hoog denk- en werkniveau.

photo

Digihero

Digihero is dé alles-in-één partner voor jouw franchiseonderneming. Franchise is een prachtige vorm van ondernemen en als ondernemer ben je iedere dag bezig om hier een succes van te maken.
Het is dan ook erg gemakkelijk wanneer er één partij is welke jouw onderneming volledig ontzorgt in het ict-vraagstuk van jouw bedrijf. Zaken zoals telefonie, internet, alarm, pin en virusbescherming, wij kunnen het allemaal leveren en installeren! Gelukkig hebben wij bij Digihero voldoende ervaring om jouw onderneming te ontzorgen. Zo hebben wij al meerdere grote en groeiende franchise ketens, zoals Hubo, Jamin en de prijswinnaar van 2022 Ekmekci weten te overtuigen van ons franchise arrangement.
photo

De Nationale Franchise Gids

De missie van De Nationale Franchise Gids is om kandidaat ondernemers in contact te brengen met franchisegevers en vice versa. Onze strategie is dat de kandidaat ondernemer optimaal geholpen moet worden.

Met meer dan 150 aangesloten bedrijven mogen wij ons het grootste franchiseplatform van Nederland noemen.