Sponsoren

Het Nationale Franchise Congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

photo

ABN AMRO

ABN AMRO heeft jarenlange ervaring met franchise. Wij bieden u een gespecialiseerd kenniscentrum voor franchiseformules in Nederland en leveren maatwerk voor financiering en verzekering van uw formule. Onze relatiemanagers kennen uw branche, bijzonderheden van uw formule en de fase waarin uw (franchise)organisatie zich bevindt.
photo

Flynth

Het maximale halen uit uw ondernemerschap. Continuïteit en groei creëren, nieuwe mogelijkheden benutten.

Samen met u, op basis van actuele cijfers. Dat is wat Flynth al bijna honderd jaar inspireert. Wij zijn daar waar u onderneemt. Er is altijd een Flynth-kantoor in de buurt en een afspraak is zo gemaakt.

photo

Lekkerland

Lekkerland is een totaalleverancier voor de food, horeca en convenience sector met een breed palet aan ondersteunende dienstverlening.

De klant kan bijvoorbeeld de inkoop voor een deel of geheel via eigen toeleveranciers laten verlopen, maar de opslag en vervoer wel door Lekkerland laten verzorgen.

photo

Ludwig & Van Dam

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en marktleider sinds 1996 in zijn soort in Nederland.

Het kantoor beschikt over een ruime kennis en ervaring en kenmerkt zich door een hoog denk- en werkniveau.

photo

Visma

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking en ledenadministratie.

In Nederland werken al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector met onze software.

photo

De Nationale Franchise Gids

De missie van De Nationale Franchise Gids is om kandidaat ondernemers in contact te brengen met franchisegevers en vice versa. Onze strategie is dat de kandidaat ondernemer optimaal geholpen moet worden.

Met meer dan 150 aangesloten bedrijven mogen wij ons het grootste franchiseplatform van Nederland noemen.