SUB SUB CLUB

Waarom verdient SUP SUP CLUB de Franchise Starter Award?

SUP SUP CLUB verdient deze prijs omdat ze zorgen voor zowel gezonde inspanning als ontspanning voor onze medemens. Een moment van ontlading op het water en een moment van genot in de natuur. Van zonsopgang tot zonsondergang bevorderen ze daarmee de fysieke en mentale gezondheid van mensen en dragen ze bij aan de verbreding van het buitensport-aanbod in de vorm van sport, onderwijs en recreatie.

Om verduurzaming te bevorderen met zo min mogelijk footprint geloofd SUP SUP CLUB in shared economy op het water. Het beste materiaal tegen een zeer toegankelijke zodat, een (sportief) moment voor iedereen mogelijk is en ze in samenwerking met lokale gemeente door middel van SUP clean-ups het water schoon kunnen maken.

SUP SUP CLUB is momenteel actief op 38 locaties en hoopt via hun franchise formule op meer locaties in binnen- en buitenland een positieve impact te hebben voor de samenleving.

Over SUP SUP CLUB

Sol Wortelboer kwam oorspronkelijk uit de televisiehoek als presentator maar om rust te vinden in de natuur en mensen blij te maken begon hij vijf zomers terug een sup-school: SUP SUP CLUB.

Samen met zijn compagnon heeft hij de eerste self-service “stand up paddle locker” van Nederland ontwikkeld. SUP 2 GO zorgt voor sup verhuur zonder personeel. Voor SUP SUP CLUB dé ideale oplossing en voor vele hotels, campings, vakantieparken, jachthavens en horecalocaties aan het water ook. Let’s franchise!