Boomerang Business Collective

Waarom verdient Boomerang Business Collective de Franchise Starter Award?

Wij geloven dat het de taak is van een franchisegever om zijn franchisees te helpen beter te presteren dan ze dat zouden doen zonder de formule. Boomerang verdient erkenning vanwege zijn opmerkelijke prestaties en impact op zowel het zakelijke als het sociale landschap. Met innovatieve strategieën, effectieve ondersteuning en uitgekiende digitale systemen zorgt Boomerang voor een snelle groei van zijn franchisenetwerk.

Door te luisteren naar bestaande klanten en op de behoefte van de markt in te spelen is er een inclusieve en ondersteunende bedrijfscultuur gecreëerd. Met deze toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft Boomerang een superieure franchiseformule ontwikkeld die (aankomende) ondernemers de mogelijkheid biedt om succes,- en betekenisvol te zijn in hun lokale markten.

Het franchisemodel van Boomerang Business Collectives zorgt met een bescheiden financiële inleg voor een ongekend hoge ROI. Zonder plafond en met doorgroeimogelijkheden naar meerdere locaties.

Persoonlijk. Zakelijk. Met elkaar. Boomerang.

Over Boomerang Business Collective

Na jarenlange ervaring in franchising, netwerken en dienstverlening in Nederland, Vlaanderen en de USA heeft Aqil Radjab, samen met zijn team, alle deze kennis en ervaring gebundeld in een krachtig franchisemodel dat onderscheidend is door de logica, het verdienmodel en de kansen die het voor iedereen creëert. De hoge ambities en de intrinsieke motivatie van alle betrokkenen om de franchisenemer op een voetstuk te plaatsen zie je in alle facetten terug.