Copper Branch

Waarom verdient Copper Branch de Franchise Starter Award?

Op het gebied van eten is bijna alles, zo niet alles op de markt. En toch zijn er iedere keer weer concepten die met absolute vernieuwingen komen. Copper Branch is daar ook één van. De door Canadese chef-koks bedachte menukaart met daarop onder andere burgers, bowls en wraps zijn bijzonder lekker, 100% plantaardig en vooral geen vegan kopie van al het andere dat op de markt is.

Het eerste Nederlandse Copper Branch restaurant is in oktober 2021 in hartje Utrecht (op de Steenweg) geopend en maakt met de groeiende groep blije gasten een vliegende start! De tweede vestiging in Rotterdam is in juni 2022 geopend. De volgende stap is om uiteindelijk heel Nederland te verrassen met bijzonder smakelijk en plantaardig eten!

Over Copper Branch

Het Copper Branch restaurant concept is bedacht door een team van chef-koks, diëtisten en formuledeskundigen onder leiding van Rio Infantino, een Italiaanse Canadees. Het doel was om een restaurantconcept neer te zetten die zoveel mogelijk gezond is, zoveel mogelijk duurzaam is en vooral ook lekkere smaakvolle maaltijden aanbiedt in sfeervolle restaurants. En dat is gelukt! In 2014 opende het eerste restaurant in Montreal (Canada) en binnen een paar jaar waren er meer dan 70 in Canada!