Freshly Chopped

Waarom verdient Feshly Chopped de Franchise Starter Award?

Gezond eten voor iedereen toegankelijk maken, dat is de missie van Freshly Chopped. Wij geloven: eat good, feel good! Het assortiment bestaat uit vers gemaakte salades, wraps, warme burrito’s, açaï bowls, noedelsoepen en gezonde smoothies en sappen. Alle ingrediënten worden “gechopped” met het Mezzaluna-mes, waardoor smaken samen komen en de gerechten gemakkelijk te eten zijn. Dit geeft ook een stukje gastenbeleving in de zaak.

Als franchisenemer bij Freshly Chopped doe je mee aan onze “healthy food revolution”. Met een locatie met een relatief klein oppervlak en hierdoor ook een relatief lage investering, kun jij binnen no-time je eigen Freshly Chopped openen. Het hoofdkantoor zal jou ondersteunen bij het zoeken naar locaties, het trainen van personeel en het opzetten van jouw investeringsmodel. Verder blijven we altijd op zoek naar innovatieve nieuwe, gezonde producten om ons gezonde concept relevant te houden voor iedereen!

Over Freshly Chopped

De Ierse topsporter Brian Lee richtte in 2012 het merk Freshly Chopped op. Hij was op zoek naar gezonde en voedzame maaltijden, maar miste dit in de Ierse markt. Hij besloot zelf een gezond concept op te richten, waarbij snelheid, gemak en zo puur mogelijk eten centraal staan. In 2022 kreeg FFF International de master franchise rechten voor het merk in Europa en openden drie company stores. Vanaf 1 juli 2023 heeft de eerste franchisenemer zich aangesloten en zal hij op korte termijn meer zaken openen.