Kipperij

Kipperij is een startende franchise die in 2019 de eerste vestiging heeft geopend in Breda. In oktober 2021 opende Kipperij haar tweede vestiging in Tiel.
Kipperij verenigt een vers speciaalzaak met de snelst groeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. Elke dag bereiden wij gegrilde kipproducten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Kwaliteit staat bij ons voorop, net als klanttevredenheid.

Maud Mol, oprichtster van Kipperij, werkt al 7 jaar in de fooddelivery branche ‘’Kipperij is uniek doordat het twee doelgroepen aanspreekt.
Klanten kunnen in de ochtend/middag producten halen bij ons in de winkel maar ook online warme producten bestellen en laten bezorgen binnen 45 minuten.’’

Motivatie

Hoe leuk zou het zijn als Kipperij de ‘‘Franchise starter award 2022’’  wint zodat we nog sneller kunnen doorgroeien naar de 25 vestigingen. Wij streven ernaar om dit doel te behalen in 2025.

Op dit moment hebben we 2 goedlopende vestigingen waar elke dag tevreden klanten langskomen. Uiteraard willen wij dat mensen in heel Nederland ons concept kennen zodat iedereen van onze verse kipproducten kan genieten!

Bij Kipperij staan de klanten en franchisepartners voorop. Daarom zijn wij voortdurend bezig met het innoveren van ons concept, het optimaliseren van ons assortiment en het begeleiden van onze franchisepartners. Door deze geweldige prijs te winnen kunnen wij aan heel Nederland laten zien waar wij als Kipperij voor staan: Een uniek franchise concept dat het beste van twee markten combineert!