Kipperij

Waarom verdient Kipperij de Franchise Starter Award?

Hoe leuk zou het zijn als Kipperij de ‘‘Franchise starter award 2023  wint zodat we nog sneller kunnen doorgroeien naar de 25 vestigingen! Kipperij is inmiddels een bewezen concept in de markt: Kipperij blinkt uit in kwaliteit, uitstraling, gemak en service. Op dit moment hebben we 4 goedlopende vestigingen waar elke dag tevreden klanten langskomen. Uiteraard willen wij dat mensen in heel Nederland ons concept kennen zodat iedereen van onze verse kipproducten kan genieten!

Bij Kipperij staan de klanten en franchisepartners voorop. Daarom zijn wij voortdurend bezig met het innoveren van ons concept, het optimaliseren van ons assortiment en het begeleiden van onze franchisepartners. Door deze geweldige prijs te winnen kunnen wij aan heel Nederland laten zien waar wij als Kipperij voor staan: Een uniek franchise concept dat het beste van twee markten combineert!

Over Kipperij

Kipperij is opgericht in 2019 door Maud Mol. Kipperij verenigt een grill- en maaltijden winkel met de snelst groeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. Elke dag bereiden wij gegrilde kipproducten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Kwaliteit staat bij ons voorop, net als klanttevredenheid. De eerste vestiging is geopend in Breda. In oktober 2021 is de eerste franchise vestiging geopend in Tiel. Op dit moment is Kipperij aan het uitgroeien tot een franchiseconcept dat gevestigd is door heel Nederland.

Maud Mol, oprichtster van Kipperij, werkt al 8 jaar in de fooddelivery branche ‘’Kipperij is uniek doordat het twee doelgroepen aanspreekt. Klanten kunnen een bezoek brengen aan de winkel om verse broodjes en maaltijden te halen. Daarnaast kunnen klanten online bestellen op onze website, al onze producten worden dan warm thuisbezorgd.’’