14 oktober

2021

Leiderschap in Franchise

HET NATIONALE FRANCHISE CONGRES

00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden

Datum

donderdag 14 oktober 2021
13.45 tot 17.10 uur

'Fysiek' congres

In het ABN AMRO Hoofdkantoor, in bruisende hart van de Amsterdamse Zuidas

Deelname

€ 145
(incl. parkeren)

Sprekers

Ruud van Munster, DA | Lizan van der Pol, Bagels & Beans | Marcel Slaghekke, Carriere Uitzendbureau & HappyNurse

Het Nationale Franchise Congres

Op 14 oktober nemen we u mee in de 20e editie van Het Nationale Franchise Congres. Het Nationale Franchise Congres is jaarlijks de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Het is voor franchisegevers de kans om te netwerken met meer dan 120 collega franchisegevers. Tijdens het congres wordt er door middel van een plenaire sessie de huidige uitdagingen en lopende zaken in franchise besproken. Ieder jaar worden er presentaties en workshops gegeven door bekende franchisers.

Absolute kopstukken uit de franchisewereld vertellen u hoe zij omgaan met de facetten van Leiderschap binnen hun franchiseformule. Zowel de franchisegever als de franchisenemer moet leidinggeven aan zijn bedrijf. De franchisegever heeft de primaire verantwoordelijkheid de formule te blijven verbeteren en om de continuïteit te bewaken. Van de franchisegever wordt veel gevraagd, formeel werkt hij namelijk op gelijkwaardige basis samen met zijn franchisenemers. Een ‘gewone baas’ kan beslissingen erdoor drukken, de franchisegever niet. Dit maakt het des te belangrijker om hier veel aandacht aan te geven: zowel aan de persoonlijke kwaliteiten van de franchisegever maar ook aan de inrichting van de organisatie en de procedures.

Tevens zijn franchisegevers vaak geen ‘beroeps-directeuren’. Ze hebben hun eigen formule opgebouwd vanuit een passie en visie en vinden zich vaak in een positie van leiderschap wat ze wellicht niet altijd verwacht of gewenst hebben. Hoe kunnen deze franchisegevers het beste met deze functie omgaan en zich gedragen?

Programma

Het programma van Het Nationale Franchise Congres 2021 vindt u hier onder.

14 oktober 2021

13.45 uur

Het Nationale Franchise Congres

Ontvangst van Het Nationale Franchise Congres 2021.

14.00 uur

Opening

Opening van Het Nationale Franchise Congres 2021.

14.10 uur

Presentatie

Ruud van Munster, directeur DA Drogisterij & Parfumerie

14.35 uur

Presentatie

Marcel Slaghekke, directeur Carrière Uitzendbureau en HappyNurse.

15.05 uur

1ᵉ Workshop/seminar sessie

Workshops en seminars.

15.50 uur

2ᵉ Workshop/seminar sessie

Workshops en seminars.

16.40 uur

Presentatie

Lizan van der Pol, mede-eigenaar Bagels & Beans

17.00 uur

Slot

Fotogallerij

Hier vindt u foto's van het congres en krijgt u een kleine sfeerimpressie.

Deelnemen?

Wilt Het Nationale Franchise Congres bijwonen? Schrijf u via onderstaande knop in.

Sponsoren

Het Nationale Franchise Congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

Informatie

Het Nationale Franchise Congres vindt plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam.

Corona en toegang

Het Nationale Franchise Congres is een zakelijk bijeenkomst. Wij dienen ons aan de daar bijhorende maatregelen van de overheid te houden.

Om deel te kunnen nemen aan het congres dient u een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen tonen (QR-code/groene vink). Dit gebeurt bij binnenkomst van het gebouw. Zonder geldige QR-code krijgt u géén toegang tot het event.

Voor meer informatie en het aanvragen van het coronatoegangsbewijs:

Locatie

Het Nationale Franchise Congres vindt plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam. Bij binnenkomst kunt u zich melden en zullen wij u verder verwijzen. U ontvangt een badge en programmaboekje. Koffie, thee en fris staat klaar.

Route

Vanaf A10 ringweg zuid afslag S 109 (A'dam RAI) - Vanuit richting Utrecht/Amersfoort: einde van de afslag linksaf (volg de borden WTC). Eerste weg meteen rechtsaf bij de stoplichten. - Vanuit de richting Den Haag/Haarlem: einde van de afslag rechtdoor (volg WTC). Eerste weg meteen weer linksaf bij de stoplichten.

Parkeren

Het ABN AMRO Hoofdkantoor is te vinden in Amsterdam aan de Zuidas. U kunt parkeren in de Q-park garage (adres: Aaron Coplandstraat 8, 1082 Amsterdam). Wij zullen u parkeer instructies geven voorafgaand aan het congres.